HAKKIMIZDA

Ümmet Gençleri Derneği 8 Kasım 2016 tarihinde, dünyanın dört bir yanından biraraya gelmiş müslüman gençler tarafından Mücahit AKPINAR başkanlığında kurulmuştur.Ülkemizde okuyan misafir öğrenciler başta olmak üzere, dünya üzerindeki tüm müslüman gençlere ulaşmak, bu gençlerin topluma yararlı bireyler oması için çalışmalar sürdürmek, islam dünyasının kanayan yaralarına çözümler bulmak amacıyla çalışmalar sürdürmek için kurulmuştur. Ümmet Gençleri Derneği ilk faaliyetini Dünya Müslüman Sağlık Toplulukları Kongresinde Ümmet Gençleri Derneği Forumu adı altında gerçekleştirmiştir.

MİSYONUMUZ

Ülkemizde okuyan misafir öğrenciler başta olmak üzere, dünya üzerindeki tüm müslüman gençlere ulaşmak, bu gençlerin topluma yararlı bireyler oması için çalışmalar sürdürmek, islam dünyasının kanayan yaralarına çözümler bulmak.

VİZYONUMUZ

İslam Birliğini kuracak vizyonel, eğitimli, kültürlü, birlik içinde olan kaliteli gençleri yetiştirmek.

GENEL

DEĞERLERİMİZ;