Derneğimiz Dış İlişkiler Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Yayınlanma Zamanı: 26.02.2019 17:52:32

Ümmet Gençleri Derneği Genel Başkan Yardımcımız ve Dış İlişkiler Komisyonu Başkanımız Furkan ATASEVEN başkanlığında Dış İlişkiler Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Somalili Abdisamad DHAO “Avrupa’da Artan İslamofobi” konulu bir sunum yaptı. Mısırlı Ahmet ELGANDUR, “Bir İslam Ülkesi: Mısır, Mısır’da Son Gelişmeler” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıda İslam dünyasındaki son gelişmeler ele alındı.

We, as the Foreign Relations Unit of the Ummah Youth Association, realized the usual meeting. From Somalia, Abdulhamid DHAO made a presentation on “Increasing Islamophobia in Europe.” From Egypt, Ahmet ELGANDUR made a presentation on ”An Islamic Country Egypt and Recent Developments in Egypt” In the meeting, it has been tackled,“ Latest Developments In The Islamic World”

Twitter'da Paylaş Facebook' ta Paylaş Google Plus'ta Paylaş

HABERLER Tüm Haberler