Ümmet Gençleri Derneği Yönetimi olarak Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret

Yayınlanma Zamanı: 10.10.2018 22:46:42
Ümmet Gençleri Derneği Yönetimi olarak, İstanbul Beşiktaş şehitler tepesinde haince gerçekleştirilen Terör saldırısında hedef alınan ve bu menfur saldırıda 37 Şehit veren çevik kuvvet emniyet mensuplarımıza manevi destek için Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ettik. Ziyaret esnasında Emniyet mensuplarımıza manevi rehber olması ve yollarını aydınlatması için yüce kitabımız Kuran-ı Kerimi , Ayrıca şehitlerimizin kanlarıyla rengini verdiği Milli Birliğimizin sembolü Albayrağımızı hediye ettik.
                                                                                          12 Aralık 2016 Ankara Çevik Kuvvet Müdürlüğü

Twitter'da Paylaş Facebook' ta Paylaş Google Plus'ta Paylaş