BASIN AÇIKLAMASINA DAVET

Yayınlanma Zamanı: 6.4.2017 08:40:49
Milli Görüşçü Kuruluşlar Platformu (MİLKO) olarak 16 Nisan 2017 referandumunda, YENI Bir Dünya' ya EVET sloganıyla yola ciktigimiz kampanya çerçevesinde, 6 Nisan 2017 perşembe günü Milli Görüşçü Kuruluşlar Platformu (MİLKO) temsilcileri ile İçkale Otelde basın acıklaması ve toplantı yapılacaktır. Milli Eğitim Bakanımız Sn. İsmet YILMAZ'ın katılacağı toplantıda, Milli Görüş Kuruluşlar Platformu üyesi kuruluşlarının neden EVET dediklerini açıklayacaktır.
Milli Görüşçü Kuruluşlar Platformu (MİLKO) olarak 16 Nisan 2017 referandumunda, YENI Bir Dünya' ya EVET sloganıyla yola ciktigimiz kampanya çerçevesinde, 6 Nisan 2017 perşembe günü 09:30 da Milli Görüşçü Kuruluşlar Platformu (MİLKO) temsilcileri ile İçkale Otelde basın acıklaması ve kahvaltılı toplantı yapılacaktır. Milli Eğitim Bakanımız Sn. İsmet YILMAZ'ın katılacağı toplantıda, Milli Görüş Kuruluşlar Platformu üyesi kuruluşlarının neden EVET dediklerini açıklayacaktır. Siz gönüldaşlarımızı toplantımızda aramızda görmekten mutluluk duyarız. Adres: İçkale Otel GMK Bulvarı No:89 Maltepe / ANKARA

Twitter'da Paylaş Facebook' ta Paylaş Google Plus'ta Paylaş

HABERLER Tüm Haberler