Derneğimizin Dış İlişkiler Birimi Olağan Toplantısı Yapıldı.

Yayınlanma Zamanı: 13.10.2018 03:05:00
Ümmet Gençleri Derneği Dış İlişkiler Birimi olarak mutad toplantılarımıza başladık. Güney Asya Bölgesi Bölge Başkanı Şefik-ül İSLAM, “Güney Asya’da Bir İslam Ülkesi: Bangladeş” konulu bir sunumda bulundu. Orta Asya Bölgesi Başkan Yardımcısı Nazar ABDİMİNUV, “İslam Dünyasında Son Gelişmeler” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

The Department of Foreign Relations of Ummah Youth Association started ordinary meetings. President of South Asia Region  Şefik-ül ISLAM made a presentation on “An Islamic Country in South Asia: Bangladesh. Central Asia Region Vice- President Nazar ABDIMINUV made a presentation on " Recent Developments on the Islamic World."

Twitter'da Paylaş Facebook' ta Paylaş Google Plus'ta Paylaş

HABERLER Tüm Haberler